Blogi

Kannoin tänään poikani Aten kanssa hoitopöydän Yrjölän kotiseututalolle. Energiatie vaihtui Yrjöläntieksi. Nimi ei ole kovin lupaavan enteellinen, mutta miljöö mitä parhain ja ihanin. Ikkunasta näkyy jokimaisema, ja ulkoa kuuluu linnunlaulua.

Eilen tuli päivitystä sen verran universumista itselleni, että sängyssä pitkällään piti suurin osa päivästä viettää. Kommentoinkin ääneen, että eikö tuo liene joku tilan- ja kehonpäivitys menossa jälleen .

Pihallamme kasvaa vaahtera. Melkein joka talvi se paleltuu jostain kohdasta, mutta jaksaa kituuttaa täällä kuitenkin. Kovin korkeaksi se ei ole kasvanut, vaikka on ollut pihassa yli 60 vuotta. Äitini on nuorena tyttönä tuonut taimen Helsingistä tullessaan, kun on ollut siellä kyläilemässä. Tällä puulla on merkitystä, ja kun taloamme rakennettiin,...

Sain kortin ystävältä tässä joku viikko sitten. Hän oli kirjoittanut korttiin tarinan kissasta ja hännän jahtaamisesta. Teksti sisältää asiaa, ja mielikuva häntää jahtaavasta kissasta saa hymyn huulille. Pysähtyminen asioiden äärelle vaatii harjoittelua, ja malttia varmasti meiltä itsekultakin.

Tässä logon versioita. Ystäväni Heli on tätä työstänyt, ja hyvältä näyttää.

Tein tästä samasta asiasta tässä joku aika sitten päivityksen facebookissa. Laitan juttua myös tänne blogiin. Reiki on tuntematon ja vieras asia monelle, mutta reikiin on tutustunut lieksalaisiakin jo parikymmentä vuotta sitten. He ovat kokeneet asian tarpeelliseksi, ja hakeutuneet kursseille. Joku on kertonut, miten asiaa on kummeksuttu silloin,...

Piti turvautua jälleen kerran netin ihmeelliseen maailmaan, ja kerrata, että mikä se helatorstai ja helluntai oikein olikaan, ja miksi sitä vietetään.

Kaukohoidot on mukava ottaa vastaan iltapuolella. Asiakkaat kertovat, että siitä on sitten kiva jäädä suoraan nukkumaan. Hoidot rentouttavat, ja pääsääntöisesti kuulen palautteen, jossa asiakas kertoo hyvinnukutusta yöstä. Tänä iltana lähtee kaukohoitoja toiselle puolen suomea. Kiitos, kiitos, kiitos

Blogi

12.05.2021

Tämä on ensimmäinen blogipäivitys. Kotisivut on uusiutumassa, ja olen siitä todella mielissäni. Monta tuntia työtä, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Osa sivuista avautuu, kun saan lupia kuntoon, ja pääsen lisäämään toimintaa toiminimeni alla.