Kysymyksiä ja kommentteja

Perustuuko reiki johonkin uskontoon?

Reiki ei ole politiikkaa, uskontoa, astrologiaa, numerologiaa, mystiikkaa eikä jälleensyntymisoppia

Mitä reikillä voi hoitaa? Reikillä voi hoitaa kaikkea, mm. ihmisiä, eläimiä, asioita, tilanteita, tapahtumia, ihmissuhteita, onnettomuuksia, katastrofeja, maaplaneettaa, luontoa, kasveja, merta ja vettä.

Miksi reikiä? Reikin perusajatus on, että olemme kaikki osa suurta kokonaisuutta. Korkeampi voima, joka on meissä kaikissa, luonnossa ja elämässä ympärillämme. Nykyajan kiire ja stressi tukkii energiakanavamme ja näin unohdamme yhteytemme henkiseen korkeampaan alkuperäämme. Reiki puhdistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa mieltämme ja kehoamme. Reiki on polku, joka tarjoaa ihmiselle matkaa omaan itseen löytää rauha ja onnellinen, tasapainoinen elämä.

Missä reiki vaikuttaa? Reiki vaikuttaa kaikilla olemisen tasoilla: ruumiin, mielen, tunteen ja hengen tasoilla, aina meidän korkeimmaksi parhaaksi.

Miten jaksan tehdä energiahoitamista? Eikö se uuvuta? Ei uuvuta, vaan voimaannun siinä samalla, kun asiakas. Hoitaja on pelkkä kanava tälle energialle, eli omilla voimilla/energioilla työtä ei tehdä.

Miten kaukohoito tapahtuu käytännössä? Asiakas ottaa hoidon vastaan omassa kotona, leväten ja rauhoittuen. Puhelinlinjaa ei pidetä auki, vaan päinvastoin kaikki "liikenne" katkaistaan hoidon ajaksi. Lentotila on tässä hyvä apu. Hoidon jälkeen lähetän äänitiedoston, jossa selvitän hoitoa ja sen tuomia asioita asiakkaalle. Usein nostan tarotkortteja ja selvitän sitäkin kautta tilannetta asiakkaalle.  Kaukohoidossa on helppo rauhoittua, jos tilanne jännittää.

"Hyvät oli energiat, hyvin oon jo 2 yötä nukkunut hoidon jälkeen, ja aamullakin oli virkeä olo."

"Virallisesti energiahoito toimi. Rannekellonkin mukaan stressi lievittyi ja enregiataso nousi."

"Nämä hoidot toimivat joka kerta paremmin. Energiaa lataatui hyvin."

"Hoito toimi mahtavasti. Vatsa on toiminut harvinaisen hyvin ja näköni on kirkastunut."

"Tunteet ovat avautuneet, ja olo on hyvä."

"Olen lievästi sanottuna ylittänyt itseni jaksamisen suhteen sen jälkeen, kun kävin hoidossa"

"Tänään olen ollut kivuton , ensimmäinen päivä vuosiin kun en ajattele kipulääkettä "

" Oli huikea kokemus. Tunsin, kun energia aaltoili jaloista ylöspäin. "

" Eilinen hoito oli jotain mitä en ole kokenut koskaan. "